Restaurant Roermond

Grand Café Xity: het sfeervolste en (h)eerlijkste restaurant in Roermond.

Op zoek naar een plek waar u lekker kunt zitten, een boek kunt lezen, gezellig kunt eten en drinken? Op zoek naar een restaurant in Roermond? Dan kunt u zeker terecht bij Grand Café Xity.

Eigenlijk noemen wij Xity geen restaurant, maar een Grand café...

Als u binnenloopt beleeft u namelijk een WOW gevoel. In een bijzondere setting serveren wij de lekkerste gerechten, want dat is waar hier alles om draait. Proeven met smaak. Of u nu een espresso wenst of een smoothie, een lunchgerecht, diner, ticketmenu of een goed belegde borrelplank: hier kunt u terecht voor de grote en de kleine honger.

Neemt u plaats.... Lekker warm binnen of op het (vaak) zonovergoten en sfeervolle buitenterras. Maak uw keuze en tast toe. Iedere dag is Grand Café Xity vanaf 11.00 uur geopend en staat ons bruisende team met veel toewijding klaar voor onze gasten. Deze smakelijkste menukrant van Nederland is ook dit seizoen weer gevuld met (h)eerlijke gerechten, specialiteiten en culinaire verwennerijen. Voor een lekker kopje thee of koffie, een vers bereid broodje, een overheerlijke salade, lunch of een smakelijk diner (vlees- of visgerecht) is Grand Café Xity de place to be. Handig is de vega aanduiding in deze uitgave, zo ziet u in een oogopslag welke gerechten vegetarisch zijn samengesteld. Bovendien kunt u hier proeven van één van onze (speciaal-)bieren of een lekker glas wijn met een uitgebalanceerd kaasplankje of een borrelhapje. Onze keuken is geopend van ma. t/m do. tot 21.00 uur en van vrij. t/m zo. tot 21.30 uur. Onze stam-/leestafel is de thuishaven voor mensen die met een hapje en/of een drankje rustig de krant of een tijdschrift willen lezen, maar ook om even bij te praten en te relaxen. Kortom: wij willen graag dat u bij ons in een ongedwongen en relaxte sfeer optimaal kunt genieten en dat u zich thuis voelt bij ons!

Reserveer uw tafel!

Komt u met een grote groep of wilt u gebruikmaken van het filmarrangement inclusief ticketmenu? Dan verzoeken wij u om via onze website te reserveren omdat wij niet altijd in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen. Groepen verzoeken wij de menukeuze van tevoren door te geven om lang wachten te voorkomen.

Op deze manier bent u niet alleen zeker van een plaats in ons restaurant, maar kunnen wij ook eventuele wensen met u bespreken. Reserveren in het weekend is zeer wenselijk. Wegens organisatorische redenen kan er niet worden afgeweken van de voor het Ticketmenu aangegeven menukeuze. In het weekend adviseren wij om voor een 3-gangen menu ongeveer 2 uur voor aanvang van de film aanwezig te zijn. Voor 2 gangen ongeveer 1,5 uur en voor 1 gang ca. 1 uur, anders kunnen wij helaas niet garanderen dat tijdig de film gehaald wordt.

Xity News actie: LEUKSTE KIEKJE AAN TAFEL

Win een diner voor 2
Maak een leuke, grappige, mooie of sfeervolle foto tijdens uw bezoek bij Grand Café Xity! Post deze op facebook / instagram of mail de foto’s aan [email protected] (voorzien van naam, adres en telefoonnummer) en wie weet krijgt u een plekje in onze menukrant of facebook! De smakelijkste, leukste en/of grappigste foto wordt beloond met een VIP diner voor 2 personen.

Geniet & beleef Xity.
Petra en Jos & team Grand Café Xity

grand-cafe-xity-roermond.jpg

puro-koffie-grand-cafe-xity.jpgContact

Grand Cafe Xity

Kazerneplein 2
6041 TH Roermond
+31 (0)475 769 188
[email protected]

Maandag t/m donderdag van 12.00 uur tot 21.30 uur.
Vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 22.00 uur.